REKORTMEN ATLET KAYHAN ÖZER, OTOMOBİL VE MOTOSİKLETLE YARIŞTI

REKORTMEN ATLET KAYHAN ÖZER, OTOMOBİL VE MOTOSİKLETLE YARIŞTI
Milli rekortmen atlet Kayhan Özer, güvenlik önlemleri alınan atletizm pistinde bu sporu sevdirmek ve tanıtmak için yarış otomobili ve motosikletiyle mücadele etti.Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının...

Milli rekortmen atlet Kayhan Özer, güvenlik önlemleri alınan atletizm pistinde bu sporu sevdirmek ve tanıtmak için yarış otomobili ve motosikletiyle mücadele etti.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının yanı sıra 2019 yılında erkekler 100 metrede 10.33'lük derecesiyle 23 yaş altı Türkiye rekorunun sahibi olan Kayhan, koşu sporunu sevdirmek ve tanıtmak için organizasyon yapmaya karar verdi.

Kayhan Özer, özellikle gençlerin de dikkatini çekebilmek için spor otomobil ve motosikletle aynı anda yarışmayı kararlaştırdı.

Gerekli izinleri ve güvenlik önlemlerini aldıktan sonra milli atlet, 500 beygirlik bir yarış otomobili ve 200 beygirlik bir motosikletle Serinevler Atletizm Pisti'ne çıktı.

Önlemlerin alınmasıyla 60 metrede düzenlenen yarışta, çıkışta Kayhan rakiplerini geride bıraksa da motosiklet ve otomobil milli atleti geçti.