Restorasyon Erdoğan’ın lise arkadaşına emanet

Restorasyon Erdoğan’ın lise arkadaşına emanet
Salgın hastanesi olarak kullanılacak olan, 128 yıllık TarihiHadımköy Askeri Hastanesi’nin restorasyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lise arkadaşına verildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salgın hastanesi olarak kullanılacağını...

Salgın hastanesi olarak kullanılacak olan, 128 yıllık Tarihi
Hadımköy Askeri Hastanesi’nin restorasyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lise arkadaşına verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salgın hastanesi olarak kullanılacağını açıkladığı 128 yıl önce 2’nci Abdülhamit döneminde inşa edilen Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nin restorasyonu tanıdık bir isme emanet edildi. Restorasyonun Erdoğan’ın imam hatip lisesinden arkadaşı olan Hasan Gürsoy’a ait Gürsoy Grup Şirketi tarafından yapıldığı öğrenildi. 31 Mayıs’ta açılacak hastaneye AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un babası Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş’un adı verilecek.
Birgün’ün haberine göre; Ahlat Köşkü’nün inşaatını da üstlenen Gürsoy Grup’a, Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü, Süleymaniye Cami, Galatasaray Üniversitesi, Arkeoloji Müzesi ve Topkapı Sarayı’nın restorasyon işleri de verildi. Ayrıca şirket, Çamlıca Camii inşaatını da yaparken, Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu Okçular Vakfı tarafından kullanılan Okçular Tekkesi’nin restorasyonunu da yaptı.