Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer uyarısı!

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer uyarısı!
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Galatasaray - Kayserispor maçının ardından, Galatasaray yönetimine transfer yapması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.Rıdvan Dilmen, Süper Lig’in 20.haftasında...
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Galatasaray - Kayserispor maçının ardından, Galatasaray yönetimine transfer yapması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Süper Lig’in 20.haftasında oynanan Galatasaray - Kayserispor maçını yorumladı. Ünlü yorumcu, Sarı-Kırmızılılar için transfere de değindi.

Oynanan oyuna rağmen Fenerbahçe ile puan farkının 2 olmasının büyük bir başarı olduğunu aktaran Rıdvan Dilmen, Galatasaray savunmasına övgüler yağdırdı.

"Muslera, Abdülkerim ve Nelsson farkı 2 puanda tutuyor" diyen Rıdvan Dilmen, bu durumun Galatasaray için büyük olay olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın aldığı galibiyetlerin birçoğunun tek farkla olduğunu dile getiren ünlü yorumcu, son aylardaki maçlara bakıldığında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkının 7-8 olması gerektiğini aktardı.

"Galatasaray, transfer yapmak zorunda"

51 puanın Okan Buruk’un başarısı olduğunu kaydeden Rıdvan Dilmen, yönetimin transfer yapmak zorunda olduğunu söyledi ve “Bu Galatasaray yönetiminin görevidir” dedi.

“Galatasaray’ın hiç uzatmadan transfer yapması gerektiğini dile getiren Dilmen, “Yönetim 51 puan almalarına güveniyor ama bu Okan Buruk ve oyuncuların büyük başarısıdır” ifadelerini kullandı.

Tete ve Zaha’nın bir türlü istenen seviyeye gelemediğini aktaran ünlü yorumcu, “Haydi düzelecek derken 20 hafta geçti” şeklinde konuştu.

Zaha’nın haftalardır sahada olmadığını belirten Rıdvan Dilmen, Tete’den de verim alınamadığını söyledi.