Rusya'da kanlı gece! Moskova'daki saldırıyı IŞİD üstlendi

Rusya'da kanlı gece! Moskova'daki saldırıyı IŞİD üstlendi
Moskova'daki konser salonunda silahlı 5 kişinin sivillere kurşun yağdırdığı saldırıda en az 40 kişi hayatını kaybederken 100'ün üzerinde kişi de yaralandı. Saldırıyı IŞİD üstlendi.Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus...
Moskova'daki konser salonunda silahlı 5 kişinin sivillere kurşun yağdırdığı saldırıda en az 40 kişi hayatını kaybederken 100'ün üzerinde kişi de yaralandı. Saldırıyı IŞİD üstlendi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus City Hall adlı konser salonuna düzenlenen saldırıda en az 40 kişinin hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Silahlı 5 kişinin sivillere kurşun yağdırdığı ve konser alanının bulunduğu AVM'nin de ateşe verildiği saldırıyı IŞİD üstlendi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in saldırı hakkında ilk anlardan itibaren bilgilendirildiğini aktardı.

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, saldırıya ilişkin Telegram hesabından açıklama yaptı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Medvedev, kurbanların sevenlerine de güç diledi.