“Sadece AK Parti değil”

“Sadece AK Parti değil”
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti’li belediyelerin gri pasaport olarak bilinen ‘hizmet pasaportu’ ile insan kaçakçılığı yaptığının ortaya çıkmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.Çelik, “İçişleri Bakanlığımız...

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti’li belediyelerin gri pasaport olarak bilinen ‘hizmet pasaportu’ ile insan kaçakçılığı yaptığının ortaya çıkmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Çelik, “İçişleri Bakanlığımız bunu sonuçlandıracak, netice itibarı ile kusur, hata, suç varsa yargıya intikal ettirecek. Bazen yurtdışına çeşitli şekilde gönderilebilir. Usule uygun olur kişi istismar eder. Bununla ilgili ne olmuşsa ortaya çıkacaktır” dedi.
Çelik, CHP milletvekillerinin “Bunun AK Parti belediyeleri yapıyor” dediğini ama aynı durumun CHP ve İYİ Parti’li belediyelerde de olduğunu söyledi. Çelik, CHP’lileri özür dilemeye çağırdı.
Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın “Gri pasaportları İçişleri Bakanlığı vermiş, açığa çıkarsın” sözlerine de tepki göstererek, “İçişleri Bakanlığımız zaten açığa çıkarıyor. Her CHP üyelik kartı verdiğinizin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu iddia edebiliyor musunuz? Sonuç olarak şu partiden, bu partiden. Belediyelerden bu şekilde bir tablo ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığımız bunu sonuçlandıracak, netice itibarı ile kusur, hata, suç varsa yargıya intikal ettirecek.” dedi.