Sakarya’da Atatürk büstüne saldırı!

Sakarya’da Atatürk büstüne saldırı!
Sakarya’da bir şahıs meydanda bulunan Atatürk Büstü’ne baltayla saldırdı. Sosyal medyada büyük tepki uyandıran görüntüler sonrası saldırgan gözaltına alındı.Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bugün meydana gelen olayda,...
Sakarya’da bir şahıs meydanda bulunan Atatürk Büstü’ne baltayla saldırdı. Sosyal medyada büyük tepki uyandıran görüntüler sonrası saldırgan gözaltına alındı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bugün meydana gelen olayda, bir şahıs elindeki baltayla Atatürk Büstü'ne saldırdı. Bir başka vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler büyük tepki çekti.

Elindeki baltayla Atatürk Büstü’ne saldıran kişi telefon kamerasıyla kaydedildi. O anlar çevredeki vatandaşlardan tepki topladı. Saldırı sonrası vatandaşlar duruma müdahale ederken, olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Polis ekipleri baltalı saldırganı gözaltına alırken, Atatürk Büstü’nün etrafını güvenlik şeridi ile kapattı.

Gözaltına alındı

Olay yerine çağrılan polis ekipleri saldırganı gözaltına aldı. Saldırı sonrası Atatürk büstü çevresinde güvenlik önlemleri artırılmış, polis ekipleri geniş bir güvenlik şeridi oluşturarak bölgeyi kontrol altına aldı.