Saldırıya maruz kaldık, hukuki süreci başlatacağız

Saldırıya maruz kaldık, hukuki süreci başlatacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi'nin kurucusu olduğu SADAT'ın genel merkezine giderek yaptığı açıklamaya yanıt geldi.SADAT Yönetim Kurulu Başkanı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi'nin kurucusu olduğu SADAT'ın genel merkezine giderek yaptığı açıklamaya yanıt geldi.

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi imzasıyla yapılan ilk açıklamada "İnternet köşelerinde çapulsuz ve okyanus ötesinden talimat alarak yayınlanan mesnetsiz ve provakatif iddialara, Ana muhalefet partisi liderinin de sahiplenmesini manidar bulmaktayız" denildi.

Açıklamada ayrıca "SADAT’ın yaklaşan genel seçimlerle ilişkilendirilmesi ise seçim güvenliğine gölge düşürme gayretinden ibarettir" iddiasında bulunuldu.

“Kılıçdaroğlu toplumun kalabalık bir kesimini siyaseten temsil ettiğinin ve bu kesimi toplumun başka bir kesimine karşı kışkırttığının farkında mıdır? Ana muhalefet lideri, siyasi menfaatleri için herhangi bir özel şirkete ve kişiye iftira atmaktan çekinmeyeceğini açık şekilde ortaya koymuştur” ifadelerinin kullanıldığı açıklamada “Hiçbir Türk Vatandaşının evi veya işyeri, Ana Muhalefet Partisi liderinin taşkınlık yaparak zorla girebileceği yerler değildir” denildi.

SADAT’IN HUKUK BİRİMİ: HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK                                                     

SADAT'ın bağlı olduğu hukuk birimi de Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacağı ve tazminat davası açılacağı belirtildi.