AKP’li belediye başkanı emeklilere, “Oy karşılığı” alışveriş kartı dağıttı: Emeklilerden tepki

AKP’li belediye başkanı emeklilere, “Oy karşılığı” alışveriş kartı dağıttı: Emeklilerden tepki
Yerel Seçimlere kısa bir süre kalmışken AKP’li adaylar seçmen üstünde son kozlarını oynamaya başladı. AKP'li adayın "oy karşılığı" alışveriş kartı uygulamasına tepkiler gelmeye başladı. Emekliler, "Milleti kandırıyorlar"...
Yerel Seçimlere kısa bir süre kalmışken AKP’li adaylar seçmen üstünde son kozlarını oynamaya başladı. AKP'li adayın "oy karşılığı" alışveriş kartı uygulamasına tepkiler gelmeye başladı. Emekliler, "Milleti kandırıyorlar" dedi.

Ev kadınlarına aylık gram altın vaadinde bulunan İstanbul Sancaktepe’nin AKP’li başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü ilçedeki yurttaşlara 2 bin liralık alışveriş kartı dağıttığı görüntüler paylaşılmıştı.

Görüntülerde sırada bekleyen yurttaşların sokakta isim ve soy isimleri alınarak alışveriş kartı verildiği görüntüler yer alıyordu.

AKP'li adayın, oy karşılığı alışveriş kartına tepkiler de gelmeye başladı. BirGün'ün aktardığına göre,

Bir yurttaş, emeklilere 2 bin TL'lik alışveriş kartının seçimden sonra verileceğini söylerken, "Milleti kandırıyorlar" dedi.

2 bin TL'lik yardımın emeklileri rahatlatmayacağını vurgulayan bir diğer yurttaş ise "İnşallah Sancaktepe'de bir değişim olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sancaktepe’de yapılan anketlere göre CHP’nin adayı Alper Yeğin AKP’li Döğücü’den önde gözükse de ilçeyi kıran kırana bir yarış bekliyor.