Sedat Peker'in avukatından Ali Yeşildağ açıklaması

Sedat Peker'in avukatından Ali Yeşildağ açıklaması
Hakkında suç örgütü lideri olma suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Ali Yeşildağ'ın Sedat Peker ile bir ilişkisi olmadığını belirterek "Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden...

Hakkında suç örgütü lideri olma suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Ali Yeşildağ'ın Sedat Peker ile bir ilişkisi olmadığını belirterek "Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden bir paylaşım yapabilmesi, hukuku bilen herkesin artık net görebildiği biçimde, olanaklı değildir" dedi.

Barkın sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

"Ali Yeşildağ adına açılmış olan Ali Yeşildağ hesabında, kendisini müvekkilim Sedat Peker ile ilişkilendirilmeye çalışarak Muharrem İnce ya da başka konularda yapılan paylaşımlar, ahlaksızlıkta yeni bir aşamadır. Amaçlardan birinin de müvekkilimi, tecrit halini deldiği görüntüsü yaratarak, hukuki sıkıntıya sokmak olduğu kanaatindeyiz. Bu kalleşliktir. Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden bir paylaşım yapabilmesi, hukuku bilen herkesin artık net görebildiği biçimde, olanaklı değildir."