Semih Kılıçsoy'a kanca: Avrupa'nın devleri talip oldu

Semih Kılıçsoy'a kanca: Avrupa'nın devleri talip oldu
Beşiktaş'ın parlayan yıldızı genç forvet Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Beşiktaş'a teklifler geldi.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren...
Beşiktaş'ın parlayan yıldızı genç forvet Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Beşiktaş'a teklifler geldi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren ve birçok Avrupa devinin radarına giren genç forvet Semih Kılıçsoy ile ilgili kararını verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre; ismi Almanya Bundesliga'dan Borussia Dortmund ve RB Leipzig'in yanı sıra İngiliz, İtalyan ve İspanyol kulüplerinin transfer listesine giren Türk futbolunun yeni yıldız adayı Semih Kılıçsoy, Beşiktaş yönetiminin ana gündemlerinden biri...

Teklifler kulübe ulaştı

Gelecek sezonun planlarına şimdiden başlayan Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, çalışmalarını Semih’in takımda kalacağı senaryoya göre yapıyor. Beşiktaş kurmayları, 18 yaşında büyük patlama yapan genç yeteneği bırakmak istemiyor. Pek çok Avrupa devinin yakından takip ettiği Semih Kılıçsoy için ilgi mektupları ve ön teklifler kulübe ulaştı.

Teklifleri reddetme kararı

Semih Kılıçsoy’un gelecek sezonki kadronun ana unsurlarından biri olması planlanıyor. Bunun için gelecek transfer tekliflerini reddetme kararı alındı. Yönetim sadece Türkiye rekorunu kıracak astronomik bir teklif halinde bu oyuncunun satışını değerlendirmeye alacak. Aksi halde cevap net: Satmıyoruz...

Semih de kalmak istiyor

Semih’in tavrı da kalmaktan yana... “Dünyanın en büyük takımındayım” diyerek aidiyet gösteren genç golcü, en az bir sezon daha kalmak istediğini yöneticilere iletti.

Bu sezonki performansı

Semih Kılıçsoy'a bir gol atması için 101 dakika oynaması yetiyor. 18 yaşındaki santrfor Süper Lig’deki gol sayısını dokuza yükseltti. Semih, Beşiktaş formasıyla sadece 11 maça ilk on birde çıktı ve 14 karşılaşmada süre aldı.