Serdar Ali Çelikler özür diledi ve artık yayınlara çıkmama kararı aldı

Serdar Ali Çelikler özür diledi ve artık yayınlara çıkmama kararı aldı
Galatasaray- Antalyaspor maçı sonrası spor programlarında hakem kararlarına yönelik sert eleştiriler vardı. Sosyal medya platformunda yayın yapan futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler de maçın yardımcı hakem Mustafa Savranlar’a...
Galatasaray- Antalyaspor maçı sonrası spor programlarında hakem kararlarına yönelik sert eleştiriler vardı. Sosyal medya platformunda yayın yapan futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler de maçın yardımcı hakem Mustafa Savranlar’a ağır sözlerle yüklendi.  verdiği kararlar sosyal medyada tartışma konusu olurken Serdar Ali Çelikler'den çok sert ifadeler geldi.

Serdar Ali Çelikler, Vinicius'un hakem Bitigen'e ingilizce küfür ettiğini ancak hakemin bunu duymazdan geldiğini iddia ederek "3 kere f... o... diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam da değilsin hakem de değilsin. Senin karına sövseler 'buyur ağabey akşam ben getireyim' diyeceksin, o haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız!" ifadelerini kullandı.

Çelikler, sözlerinin hakaret boyutuna vardığını fark ederek yayın sırasında özür diledi ama kullandığı kelimeler sosyal medyada gündem haline gelmişti. Çelikler yayın sonrası sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımla bir kez daha özür diledi.

Bu arada Çelikler'in bağlı olduğu sosyal medya platformu da bir özür açıklaması yaptı.

Çelikler bugün bir açıklama daha yaparak, yaşadığı süreci yeniden değerlendirdiğini ve sezonun kalan bölümünde yayınlara çıkmama kararı aldığını açıkladı.