SIKINTI VAR AMA BİR SORUN NİYE VAR

SIKINTI VAR AMA BİR SORUN NİYE VAR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Gümüşhane teşkilatı ile buluşmasında ekonomiye ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. Dar gelirlilerin yaşadığı sıkıntının farkında olduklarını söyleyen Kandemir, “Milletimizin...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Gümüşhane teşkilatı ile buluşmasında ekonomiye ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. Dar gelirlilerin yaşadığı sıkıntının farkında olduklarını söyleyen Kandemir, “Milletimizin derdini biliyoruz, sıkıntısını biliyoruz. Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor” dedi.

Kandemir’e göre yaşanan sıkıntının nedeni dünyanın içinden geçtiği süreç. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ferahlamak için aralık ayını işaret etmesine rağmen Kandemir yaza kadar sabır istedi. Kandemir, “Hep beraber dünyanın içinden geçtiği bir süreci görüyoruz. Hiç endişeniz olmasın. Bu yazdan itibaren bolluğu bereketi, göreceğiz. Ekimden itibaren de emeklisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, hayvancısıyla, çalışanıyla, asgari ücretlisiyle, kadınıyla yani toplumun hangi kesimi varsa onlarla beraber el ele, gönül gönüle göreceksiniz 2023’e Türkiye’yi bir başka taşıyacağız” dedi.