Simge Sağın, sahnede kaçacak yer aradı: Korkumu bir türlü yenemedim, hâlâ alışamadım

Simge Sağın, sahnede kaçacak yer aradı: Korkumu bir türlü yenemedim, hâlâ alışamadım
Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Alaçatı'da sahne aldığı esnada hızla yer değiştirince hayranlarını endişelendirdi... Ünlü popçu gerekçesini açıklayınca, sevenleri derin bir nefes aldı.Simge Sağın şarkı söylediği esnada...

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Alaçatı'da sahne aldığı esnada hızla yer değiştirince hayranlarını endişelendirdi... Ünlü popçu gerekçesini açıklayınca, sevenleri derin bir nefes aldı.

Simge Sağın şarkı söylediği esnada sahneye gelen bir böceği görünce hızla yer değiştirip klarnetçisinin yanına sığındı. Ünlü popçu saniyeler sonra, "Böcek korkumu bir türlü yenemedim. Çocukluğumdan beri yıllarca ormanlarda kamp yapan birisi olarak hâlâ alışamadım böceklere" açıklamasını yaptı.

Alaçatı'da sahneye çıkan Simge Sağın, Çeşme sezonunun son konserini cumartesi gecesi gerçekleştirdi.

Takvim'in haberine göre, ünlü şarkıcı şarkı söylerken sahneye gelen bir böceği görünce yer değiştirip klarnetçisi Şükrü'nün yanına sığındı.

0x0-1693783282235.jpeg

Sağın, "Böcek korkumu bir türlü yenemedim. Çocukluğumdan beri yıllarca ormanlarda kamp yapan birisi olarak böceklere hala alışamadım. Nerede görsem koşarak kaçıyordum" açıklamasını yaptı.