Simon Kjaer için Fenerbahçe itirafı

Simon Kjaer için Fenerbahçe itirafı
Milan'da forma giyen yıldız stoper Simon Kjaer'in menajeri, Ocak transfer dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Menajer Mikkel Beck, Fenerbahçe'nin Ocak ayında Simon Kjaer ile ilgilendiğini ancak transferin gerçekleşmediğini itiraf...
Milan'da forma giyen yıldız stoper Simon Kjaer'in menajeri, Ocak transfer dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Menajer Mikkel Beck, Fenerbahçe'nin Ocak ayında Simon Kjaer ile ilgilendiğini ancak transferin gerçekleşmediğini itiraf etti.

Deneyimli stoper Simon Kjaer, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Sevilla'ya Transfer olmuştu. Danimarkalı stoperin yolu son olarak Milan'a düştü. Simon Kjaer'in menajerinden, oyuncusu için Ocak transfer dönemine dair itiraf geldi.

2019-2020 sezonunda Milan'a katılan Simon Kjaer, kısa sürede Pioli'nin takımının vazgeçilmezlerinden oldu.

34 yaşındaki Danimarkalı stoperin menajeri Mikkel Beck, Ocak ayında Fenerbahçe'nin Kjaer'in durumunu sorduğunu açıkladı.

"Fenerbahçe'deyken büyük bir yıldızdı"

Mikkel Beck açıklamasında; " Fenerbahçe'nin Kjaer'in durumunu sorduğu bir gerçek. O, Fenerbahçe'deyken büyük bir yıldızdı ve Fenerbahçe'nin hala onu geri getirme hayali var. Ancak Milan'la böyle bir durumda sezon ortasındayken, değişime gitmek istemedi. Simon şu anda yüzde 100'üyle Milan'a odaklanmış durumda." dedi.

34 yaşındaki stoperin Milan'la olan sözleşmesi 2024 yazı itibariyle sona erecek. Menajer Beck, oyuncusu hakkında gelecek sezon için henüz Milan'la görüşmediklerini belirtti. Kjaer, bu sezon 18 maçta forma giydi.