Sinan Oğan; Erdoğan'ı yıpranmış, Kılıçdaroğlu'nu şanslı buldu

Sinan Oğan; Erdoğan'ı yıpranmış, Kılıçdaroğlu'nu şanslı buldu
Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, katıldığı bir programda ikinci tura kalacak adayların şanslarını değerlendirdi, "Kılıçdaroğlu ikinci tura daha yakın duruyor" dedi.Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı yarışında...

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, katıldığı bir programda ikinci tura kalacak adayların şanslarını değerlendirdi, "Kılıçdaroğlu ikinci tura daha yakın duruyor" dedi.

Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı yarışında rakipleri Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce ile ilgili açıklamalarda bulundu. 3 aşamalı bir oy hedefi olduğunu belirten Oğan, Erdoğan'ı yıpranmış olarak değerlendirdi, Kılıçdaroğlu'nu ise ikinci tur için daha şanslı buldu.

Oğan şöyle konuştu:

"Biz başlangıçta yüzde 7’lik, sağlam, damardan ülkücü milliyetçi Atatürkçü çelik çekirdek oyu hedefledik. Ve yüzde 7 anında bir araya geldi. İkinci aşamada 9-16 bandında çalışıyoruz. Üçüncü aşamada 16-30’u hedefliyoruz. 

Önce bizi görmezden geldiler, Muharrem ince hep medyanın gündemindeydi. Medya Muharrem İnce’yi tüketti. Bura Muharrem İnce’nin de hataları, fevri çıkışları oldu. Biz istikrarlı şekilde görmezden gelindik. Hem sayın İnce’nin, listeler dolayısıyla sayın Kılıçdaroğlu’nun ve zaten yıpranmış olan sayın Erdoğan’ın konuştukça daha aşağı indiğini gördük. Şu an yukarı çıkan tek aday Sinan Oğan. Bunu sahada, medya etkileşiminde, anketlerde net bir şekilde görüyorum. Artık hiçbir anket 4-5 altı göstermiyor.

Sayın Kılıçdaroğlu yanlışlarına rağmen Erdoğan’ın aşırı yıpranmışlığına karşı ikinci tura daha yakın bir aday gibi duruyor. "