Sırrı Sakık: En sevilen vekillerden birisiyim

Sırrı Sakık: En sevilen vekillerden birisiyim
Yeşil Sol Parti (YSP) Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, "32 yıldır bu parlamentoda görev yapıyorum. Tahmin ediyorum en eski vekillerden biriyim" dedi.Milletvekili Sırrı Sakık ve İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, TBMM'de...

Yeşil Sol Parti (YSP) Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, "32 yıldır bu parlamentoda görev yapıyorum. Tahmin ediyorum en eski vekillerden biriyim" dedi.

Milletvekili Sırrı Sakık ve İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, TBMM'de milletvekili kayıt işlemlerini tamamladı.

Sakık "Bu seçim ikliminde çok sert bir dil, çok büyük bir kutuplaşma yaşandı. Diliyorum ülkenin temel sorunları bu parlamento tarafından çözülür. Çok farklı seslerin, partilerin olması demokrasi açısından önemli. Parlamento inşallah bu temel sorunları bir an önce çözer. 32 yıldır bu parlamentoda görev yapıyorum. Tahmin ediyorum en eski vekillerden biriyim. Hep umudun adresi olarak parlamentoyu gösterdik. Ve uzun yıllardır bu sorunlar çözülmedi. Diliyorum, sorunlar çözülür ve siyasi aktörler bu zehirli dilden bir an önce kendilerini arındırırlar. Ülkenin gerçeğiyle, realitesiyle yüzleşirler. Bu ülkenin demokratik bir ülke olması, demokratik bir Cumhuriyetin inşası için üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. Kavganın, şiddetin dışında ülkenin temel sorunlarını birlikte çözmeye adayız" diye konuştu. (DHA)