Sokak röportajında konuşan vatandaş: Yedi kuşak Erdoğancıyım; ömrümü istesin veririm ama bir oy vermeyeceğim!

Sokak röportajında konuşan vatandaş: Yedi kuşak Erdoğancıyım; ömrümü istesin veririm ama bir oy vermeyeceğim!
İstanbul Avcılar'da yapılan bir sokak röportajında, "Yedi kuşak Erdoğancıyım" ifadesini kullanan vatandaş "Ömrümü istesin veririm ama bir oy vermeyeceğim!" dedi."Kendine Muhabir" isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında...

İstanbul Avcılar'da yapılan bir sokak röportajında, "Yedi kuşak Erdoğancıyım" ifadesini kullanan vatandaş "Ömrümü istesin veririm ama bir oy vermeyeceğim!" dedi.

"Kendine Muhabir" isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

“Yedi kuşak Tayyip Erdoğancıyım, aynı sofrada oturmuşluğumuz var, o kadar yakınız, resimleri de var. O kadar çok temelden değer verdiğimiz, sevdiğimiz bir kişi, beş kuşak peşinde gezdik. Benim ailem hala AK Partili, sağımız solumuz AK Partili. Annem ‘CHP’ye oy verirsen hakkımı helal etmem’ diyen bir kadın. Buna nazaran biraz daha yeni kuşağız, eğriyi doğruyu görebiliyoruz. Ben elimi vura vura CHP’ye oy vereceğim, şimdi ben hain miyim, FETÖ’cü müyüm? Seninle 40 yıl arkadaşlık yapıyorum, bir yanlışını görüp yoldan dönünce ben miyim kötü? Senin hiç mi kabahatin yok?

Bir şeyi emir, buyur ve tavsiye etmen için önce kendin yapman lazım.  Ben AK Parti’ye imza toplamış bir adamım. Kanımı akıt, Tayyip Erdoğan akar. Ben o kadar çok seviyorum, reis ömrümü istesin vallahi veririm ama bir oy vermeyeceğim. Ömrümü istesin vereceğim, bir oy vermeyeceğim! Bir oy verirsem namerdim. Niye biliyor musun? Bizi bu hale getirmeyecekti.”