Sokak röportajında "Şükret" önerisi kavgaya dönüştü: O parayı başka yerine koy

Sokak röportajında "Şükret" önerisi kavgaya dönüştü: O parayı başka yerine koy
Ekonomiye dair yapılan bir sokak röportajında konuşan bir vatandaş, gelen zamların yetersiz olduğundan şikayet ederken araya giren başka bir vatandaşa "Şükret" önerisinde bulundu. Cebinden para çıkararak tartıştığı vatandaşa...
Ekonomiye dair yapılan bir sokak röportajında konuşan bir vatandaş, gelen zamların yetersiz olduğundan şikayet ederken araya giren başka bir vatandaşa "Şükret" önerisinde bulundu. Cebinden para çıkararak tartıştığı vatandaşa vermek istediği anda çevredekiler tepki gösterdi.

Çalışanlara ve emeklilere yapılan zamlar sokak röportajlarının gündemindeyken, bir kadın işçiler ve memurlar arasındaki zam farkından dolayı şikayet etti. Röportajda araya giren bir adam "Ayakta durduğuna şükret." diyerek kadına karşı çıktı. Bu sözler karşısında kadın ise "O ayrı bir konu, onlara her zaman şükrediyoruz. Bir memura yüzde 50 zam geliyorsa, bir işçiye yüzde 38 gelemez." şeklinde yanıt verdi.

Ardından cebinden bozuk para çıkaran adam "Al şükret" derken, kadın ise "Bende var, ben sana vereyim. Saçmalama." diye yanıtladı. Adam ise "Ver haydi. Nerede ediyorsun be? Haydi tipinden belli." ifadelerini kullandı. Kadın ise "Senin de tipinden belli nerede olduğun, hangi tarafı tuttuğun" cevabını verdi.

Çevredekiler bu duruma karşı tepkisiz kalmadı. Cebinden para çıkarmasını yanlış bulan bir vatandaş o adama "Kadına karşı terbiyesizce konuşma. Terbiyesizlik yapma. O parayı başka yerine koy. Niye para teklif ediyorsun kadına? Ne şükredeceğim ya." diyerek araya girdi.