İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark kaç puan?

İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark kaç puan?
Gazeteci İsmail Saymaz, SONAR Araştırma tarafından yapılan İstanbul anketinde, İmamoğlu ile Kurum arasındaki farkın 5 puana çıktığını öne sürdü.İsmail Saymaz, Sonar Araştırma tarafından yapılan İBB anketinde, İmamoğlu...
Gazeteci İsmail Saymaz, SONAR Araştırma tarafından yapılan İstanbul anketinde, İmamoğlu ile Kurum arasındaki farkın 5 puana çıktığını öne sürdü.

İsmail Saymaz, Sonar Araştırma tarafından yapılan İBB anketinde, İmamoğlu ile Kurum arasındaki farkın 5 puana çıktığını öne sürdü.

Sonar Araştırma tarafından yapılan bir önceki anket sonuçlarında bu fark 2.8 olarak ölçülmüştü.

Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'dan ise konuya ilişkin açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bayrakçı, henüz İstanbul ile ilgili bir anket açıklaması yapmadıklarını duyurdu şu sözlerle duyurdu:

SONAR OLARAK, İSTANBUL İLE İLGİLİ HENÜZ HERHANGİ BİR ANKET AÇIKLAMASI YAPMADIK.

İSTANBUL SEÇİMİ İLE İLGİLİ SONAR’IN YAPACAĞI AÇIKLAMANIN BEKLENMESİNİ RİCA EDİYORUZ.

Bayrakçı'nın paylaşımını, Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan, "Hakan Bayrakçı, İsmail Saymaz'ı yalanladı" sözleriyle duyurdu.

İsmail Saymaz ise Doğan'ın paylaşımına, "Bu cümlede beni nerede yalanlamış? 'Herhangi bir anket açıklaması yapmadık' diyor. Doğru, henüz açıklama yapmadı. Çünkü bulduğu rakamı yarın açıklayacak." sözleriyle tepki gösterdi.

 

 

— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) March 27, 2024

 

Sonar Araştırma Başkanı, Enver Aysever'in YouTube programına konuk oldu. Anket sonuçlarının bu akşam açıklanacağını ifade eden Bayrakçı, İmamoğlu'nun önde göründüğü bilgisini paylaştı.