Acun Ilıcalı, Shelbourne'ü bıraktı, Yunan kulübü satın alıyor

Acun Ilıcalı, Shelbourne'ü bıraktı, Yunan kulübü satın alıyor
Acun Ilıcalı Shelbourne'ü bıraktı, yeni kulüp satın alıyor. Hull City sonrası Shelbourne'ü de satın alan Acun Ilıcalı, İrlanda ekibine yaptıkları yatırımları sonlandırma kararı aldığını bildirdi. Acun Ilıcalı başka...

Acun Ilıcalı Shelbourne'ü bıraktı, yeni kulüp satın alıyor. Hull City sonrası Shelbourne'ü de satın alan Acun Ilıcalı, İrlanda ekibine yaptıkları yatırımları sonlandırma kararı aldığını bildirdi. Acun Ilıcalı başka bir ülkede yeni futbol yatırımı yapmayı planladığını aktardı.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama şöyle:

"ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz.

Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

Yunan kulübü Atromitos’un peşinde

Yunan basını bir süre önce Acun Ilıcalı’nın Yunanistan’ın Atromitos FC kulübü ile ilgilendiğini yazmıştı. İngiltere’de Hull City kulübünün de sahibi olan Ilıcalı’nın yeni kulübünün Atromitos olacağı öne sürülüyor.