AMPUTEDE HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

AMPUTEDE HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Ampute Futbol Dünya Kupası'nda şampiyon olmayı istediklerini belirtti.Ergezen, 30 Eylül-9 Ekim tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2022 Ampute Futbol...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Ampute Futbol Dünya Kupası'nda şampiyon olmayı istediklerini belirtti.

Ergezen, 30 Eylül-9 Ekim tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası ile ilgili soruları yanıtladı.

Milli takımın şubat ayından itibaren ülkenin çeşitli yerlerinde 8 kamp yaptığını belirten Ergezen, kampların verimli geçtiğini söyledi.

Hem mental hem de motivasyon anlamında, birlik ve beraberlik içinde maçlara hazır olduklarını vurgulayan Ergezen, "Asla gevşemeden, rahata kavuşmadan ta ki kupayı alıncaya kadar tabii ki çalışmamız devam edecek. İnşallah bu kupayı ülkemize ve milletimize armağan edeceğiz." diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonunun katkıları, kulüplerin destekleriyle maçların ücretsiz izleneceği bilgisini veren Ergezen, "Tüm milletimizi bekliyoruz. Orada bir şenlik olsun. Omuz omuza olalım. Biz istiyoruz ki aziz milletimiz de bizim kanatlarımız olsun. Sesleriyle, alkışlarıyla, tezahüratlarıyla desteklerini hissedelim ve sahada daha fazla ter dökelim. İnşallah bu millete yakışır bir sonuç alacağız." ifadelerini kullandı.