Anadolu Efes play-in şansını değerlendiremedi, Euroleague'e veda etti

Anadolu Efes play-in şansını değerlendiremedi, Euroleague'e veda etti
Anadolu Efes ilk üç çeyreğini önde tamamladığı EuroLeague play-in maçında sahasında Virtus Bologna'ya 67-64 mağlup oldu. Temsilcimiz bu sonucun ardından play-off şansını kaybetti

Basketbol THY Avrupa Ligi play-in maçında Anadolu Efes, sahasında İtalya temsilcisi Virtus Segafredo Bologna'ya 67-64 mağlup oldu.

Bu sonuçla lacivert-beyazlı ekip, Avrupa Ligi'ne veda etti. İtalya ekibi ise İspanya'nın Baskonia takımı ile play-in aşamasında bir müsabaka daha yapacak. Bu karşılaşmanın kazananı, play-off oynama hakkı elde eden son takım olacak.

Kapalı gişe oynanan maçın başında iki takım da skor üretmekte zorlandı. Anadolu Efes, Will Clyburn'ün oyuna ağırlığını koymasıyla dış atışlardan üst üste sayılar bulmaya başladı.

Lacivert-beyazlı ekibin mücadeledeki ilk 17 sayısını ABD'li oyuncu Clyburn kaydetti. Ercan Osmani ile de pota altını iyi kullanan Anadolu Efes, 8. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 23-12. Kalan bölümde Virtus Segafredo Bologna, 8-0'lık seri yakalayarak farkı azaltmasına rağmen lacivert-beyazlılar, ilk periyodu 23-21 önde tamamladı.