Avrupa'nın gözdesi kim?

Avrupa'nın gözdesi kim?
İngiltere Premier League devlerinden Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın Kim Min-Jae hayranı olduğu ve Güney Koreli oyuncuyu transfer etmek istediği aktarıldı. Ayrıca Premier Lig'ten Manchester City dışında...

İngiltere Premier League devlerinden Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın Kim Min-Jae hayranı olduğu ve Güney Koreli oyuncuyu transfer etmek istediği aktarıldı. Ayrıca Premier Lig'ten Manchester City dışında 3 takımında 26 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

İngiliz basınından The Sun’ın haberine göre, başta Manchester City olmak üzere Manchester United, Liverpool ve Tottenham'ın, Kim Min-Jae ile ilgilendiği aktarıldı.
Haberde City'nin Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro karşılığında transfer olan Güney Koreli oyuncu-ya hayranlık duyduğu belirtildi.

Haberin devamında ise 'Canavar' lakaplı Kim’in, Serie A’nın en iyi savunma oyuncularından birisi olmasına rağmen 45 milyon euroluk düşük bir serbest kalma bedeline sahip olduğu ve bu bedelin Premier Lig takımlarını cezbettiği aktarıldı.