Beşiktaş-Ankaragücü maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Beşiktaş-Ankaragücü maçının yabancı VAR hakemi açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 33. haftasında bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Ankaragücü maçının yabancı VAR hakemini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftası bugün oynanacak tek maçla başlayacak.

Haftanın açılışında Beşiktaş ve Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu, bu maçta görev alacak VAR hakemlerini açıkladı.

TFF'den yer alan bilgilere göre Beşiktaş-Ankaragücü maçında VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Dennis Johan Higler görev yapacak.

Higler'in yardımcılıklarını Emre Kargın, Serkan Ok ve Alper Ulusoy üstlenecek.

20.00'de başlayacak mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek ve yardımcı hakem olarak Esat Sancaktar'la birlikte Yusuf Bozdoğan yer alacak.

Dennis Johan Higler kimdir?

Dennis Johan Higler (30 Eylül 1985, Hilversum), Hollandalı bir futbol hakemidir. Higler, profesyonel futbol kariyerine 3 Eylül 2010'da Telstar-FC Den Bosch (3-0) maçında yaparak başladı. 2011'de gençlerin kupa nalini yönetti. Eredivisie'deki ilk maçına ise 3 Aralık 2011'de De Graafschap ile Roda JC arasında oynanan maçta çıktı (1-2). 2012/2013 sezonundan itibaren Higler, baş hakem olarak görev yapmaktadır. 2017'den beri Higler uluslararası hakemdir. Bu sayede Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde maç yönetme hakkı kazanmıştır. Higler, bu pozisyonda Richard Liesveld'in yerini almıştır. Yurtdışındaki ilk maçı, 6 Temmuz 2017'de Slovakya'da MFK Ružomberok ile Sırbistan'dan FK Vojvodina arasında oynanan Avrupa Ligi elemelerinin ilk turunda gerçekleşti.

Dennis Johan Higler nereli, kaç yaşında?

30 Eylül 1985 Hollanda doğumlu olan Dennis Johan Higler, 2024 yılı itibariyle 39 yaşındadır.