Burak Yılmaz: PARA KONUŞAN VİCDANSIZDIR

Burak Yılmaz: PARA KONUŞAN VİCDANSIZDIR
Beşiktaş'ın kaptanı Burak Yılmaz, indirim konusunda yaşanan gelişmeler ile ilgili "Her gün hakkımda bir haber, artık cevap vermek istedim. Dünya böyle bir salgınla uğraşıyor, sevdiklerimiz bu hastalığa yakalanmış, para ile...

Beşiktaş'ın kaptanı Burak Yılmaz, indirim konusunda yaşanan gelişmeler ile ilgili "Her gün hakkımda bir haber, artık cevap vermek istedim. Dünya böyle bir salgınla uğraşıyor, sevdiklerimiz bu hastalığa yakalanmış, para ile ne işim olur. Bu durumda para mı konuşulur? Bu dönemde para konuşan vicdansızdır. Kulüpten kimseyle indirim konuşmadım. Sadece geçmişe dair yüklü bir alacağım var, onu ileri tarihe erteledik. Beş gün önce başkanımızı gördüm, 'Bu dönemde ne isterseniz yaparım' dedim. Daha ne yapabilirim? Ne parası, ne pulu! Ben böyle bir insan değilim, böyle bir şekilde gündeme gelmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ta indirim konusunda yönetim harekete geçerken kaptan Burak Yılmaz'ın bu kararı kabul etmediğine dair haberler gündemi meşgul etmişti. Bu haberleri daha önce yalanlayan Burak, dün de Beşiktaş'ın resmi Instagram hesabından katıldığı canlı yayında konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Tecrübeli futbolcu, "Her gün hakkımda bir haber, artık cevap vermek istedim. Dünya böyle bir salgınla uğraşıyor, sevdiklerimiz bu hastalığa yakalanmış, para ile ne işim olur. Bu durumda para mı konuşulur? Bu dönemde para konuşan vicdansızdır. Kulüpten kimseyle indirim konuşmadım. Sadece geçmişe dair yüklü bir alacağım var, onu ileri tarihe erteledik. Beş gün önce başkanımızı gördüm, "Bu dönemde ne isterseniz yaparım" dedim. Daha ne yapabilirim? Ne parası, ne pulu! Ben böyle bir insan değilim, böyle bir şekilde gündeme gelmek istemiyorum. Geçmişte de böyle bir şey oldu, %0 hatam vardı. Futbolu bıraktıktan sonra açıklayacağım, insanlar da 'Çocuğa yazık ettik' diyecekler. Bana düzgün, nazik, Türk gibi başımızı okşayan şekilde yaklaşılırsa, gerekeni yaparım. 'Burak gol atamıyor' desinler ama parayla ilgili bir şey demesinler" ifadelerini kullandı.