ÇOK MADALYA

ÇOK MADALYA
Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, "Bu başarılı sezon inşallah yılın sonundaki dünya şampiyonasında da taçlanır. Umut ediyorum ki en az hatayı bizim sporcularımız yapar ve yine madalyaları alarak ülkemizi gururlandırırlar"...

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, "Bu başarılı sezon inşallah yılın sonundaki dünya şampiyonasında da taçlanır. Umut ediyorum ki en az hatayı bizim sporcularımız yapar ve yine madalyaları alarak ülkemizi gururlandırırlar" dedi.

Suat Çelen, Artistik Cimnastik Milli Takımı adına başarılı geçen sezonu, İngiltere'nin Liverpool kentinde 29 Ekim-6 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 51. Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanarak taçlandırmak istediklerini söyledi.

Çelen, Mersin'in ev sahipliğinde 7-9 Ekim'de 24 ülkeden 98 sporcunun katılımıyla 5'incisi düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'nda, 10 milli sporcunun madalya mücadelesi verdiğini anımsattı.

Organizasyonda önemli başarılara imza attıklarını dile getiren Çelen, "Sporcularımızın 8 madalya alarak İstiklal Marşı'nı okutmaları bizim için inanılmazdı. Ülkemizi bir kez daha gururlandırdığımız için çok mutluyuz. Sezonun, Liverpool'daki dünya şampiyonası öncesi son Dünya Challenge Kupası'ydı. Bizim için önemli bir test yarışması oldu. Dolayısıyla öz güvenimiz daha da artmaya başladı" diye konuştu.