Fatih Terim'i kara kara düşündüren olay

Fatih Terim'i kara kara düşündüren olay
Fatih Terim, Panathinakos'un başında Yunanistan'daki 4. galibiyetine imza atarken, yaşanan talihsizlik tecrübeli hocanın sevinci galibiyet sevincini gölgeledi. Panathinaikos ile 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden tecrübeli...

Fatih Terim, Panathinakos'un başında Yunanistan'daki 4. galibiyetine imza atarken, yaşanan talihsizlik tecrübeli hocanın sevinci galibiyet sevincini gölgeledi. 

Panathinaikos ile 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden tecrübeli hoca 6. maçında hanesine bir galibiyet daha yazdırdı.

Yunanistan Süper Ligi'nin 19. hafta mücadelesinde Panathinaikos sahasında Steras Tripolis'i 2-0 mağlup etti. Yeşil beyazlı takımın gollerini 50. dakikada Aitor ve 74. dakikada Tin Jedvaj attı. Bu galibiyetle Fatih Terim'in öğrencileri, zirvede PAOK ile puanları (44) eşitledi.

Ioannidis'in ardından Sporar da sakatlandı

Ancak Yunan ekibinde galibiyeti gölgeleyecek büyük bir talihsizlik yaşandı.

Ajansspor'un haberine göre; 16 golle takımın hücum yükünü çeken Fotis Ioannidis'i geçen hafta yaşadığı sakatlık nedeniyle kaybeden Panathinaikos, bu kez de takımın 10 golle ikinci en skorer oyuncusu olan 29 yaşındaki Sloven santrforu Andraz Sporar'ı da kaybetti. Steras Tripolis maçının 61. dakikasında tecrübeli golcü sakatlanarak yerini Enis Çokaj'a bıraktı.

Elinde tek forvet kaldı

Ioannidis ve Sporar'ın yaşadığı sakatlıkların ardından Fatih Terim'in elinde 30 yaşındaki İsveçli Alexander Jeremejeff kaldı. Başarılı hocanın yaşanacak bir forvet sorunu için yeni çözümler üretmesi bekleniyor.

Samet Akaydin ikinci maçına çıktı

Yunan ekibinin Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Samet Akaydin Olimpiakos karşılaşmasının ardından Panathinaikos formasıyla ikinci maçına Tripolis karşısında çıktı. 29 yaşındaki stoper 89. dakikada oyuna dahil oldu.