Fatih Terim'in Olympiakos derbisi öncesi motivasyon konuşması olay oldu

Fatih Terim'in Olympiakos derbisi öncesi motivasyon konuşması olay oldu
Yunanistan Süper Ligi'nin 21. haftasında kendi sahasında ağırladığı Olympiakos'u 2-0 mağlup eden Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim yoluna dolu dizgin devam ediyor.Olympiakos karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından...
Yunanistan Süper Ligi'nin 21. haftasında kendi sahasında ağırladığı Olympiakos'u 2-0 mağlup eden Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Olympiakos karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Yaklaşık bir ay içinde çok fazla maç oynadık. Her çarşamba maçımız vardı ve bir sürü sakat oyuncumuz var. Bazı maçlarda oyuna sokacak bir forvetimiz bile yoktu" dedi.

"Çabuk uyum sağlamamız gerekiyordu"

Panathinaikos'ta göreve gelmesinin ardından çabuk uyum sağlaması gerektiğini aktaran Fatih Terim, "Çok çabuk adapte olmamız gerekiyordu. Oyuncularla tanışmak, felsefemizi aktarmak ve maçlar oynamak kolay değildi. Bunu çok hızlı bir şekilde yapmak zorundaydık. Oyuncularımı tebrik etmem gerekiyor. Sahip olduğumuz spor departmanına da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Panathinakos'un Fatih Terim'in Olympiakos maçı öncesi takıma yaptığı motivasyon konuşmasını yayınladığı görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.