FENERBAHÇE’YE BELÇİKALI TEKNİK PATRON

FENERBAHÇE’YE BELÇİKALI TEKNİK PATRON
Fenerbahçe ile görüştüğü belirtilen Belçikalı Marc Wilmots, Antwerp'in teklifini reddetti. Voetbal24, 51 yaşındaki hocanın İstanbul'a gideceği için bunu yaptığını yazdı.Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından...

Fenerbahçe ile görüştüğü belirtilen Belçikalı Marc Wilmots, Antwerp'in teklifini reddetti. Voetbal24, 51 yaşındaki hocanın İstanbul'a gideceği için bunu yaptığını yazdı.

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler için iddialar gelmeye devam ediyor.

Belçika basınından Fenerbahçe'nin hoca arayışları için bir iddia geldi. Voetbal24, Belçika Millî Takımı'nın eski hocası Marc Wilmots'un Fenerbahçe için Antwerp'in teklifini reddettiğini yazdı.

Wilmots'un Antwerp'e normalde sıcak bakabileceğini ancak 51 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe ile yürüttüğü görüşmeler nedeniyle teklifi geri çevirdiğini belirtti.

Haberde, Wilmots'un farklı bir takımın başına geçeceği ve bu takımın da Fenerbahçe olduğu vurgulanırken, iki taraf arasındaki görüşmelerin sona yaklaştığı kaydedildi.

2012-16 yılları arasında Belçika A Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Wilmots, sonrasında kısa süreli olarak Fildişi Sahilleri ve İran Milli Takımı'nı çalıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Fransız basını, Fenerbahçe'nin 54 yaşındaki teknik direktör Laurent Blanc ile görüştüğünü yazmıştı.