Filenin Sultanları dönüş yolunda el üstünde tutuldu

Filenin Sultanları dönüş yolunda el üstünde tutuldu
Gazete Pencere Haber MerkeziJaponya'yı evinde yenerek 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, gruptaki son maçında Belçika'yı da mağlup ederek 7'de 7 ile şampiyonayı tamamladı.Türk Hava...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Japonya'yı evinde yenerek 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, gruptaki son maçında Belçika'yı da mağlup ederek 7'de 7 ile şampiyonayı tamamladı.

Türk Hava Yolları; Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonu, son olarak da Olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları'nı TK51 Tokyo-İstanbul seferi ile İstanbul'a business koltuklarda getirdi. Başarılı voleybolcuların daha önce ekonomi koltuklarda uçması eleştirilmişti.

THY ayrıca milli takıma özel sürprizler hazırladı. Kutlamalar için uçakta pasta kesilirken 1 haftalık  "Turkish Airlines Holidays" seyahat paketi de tüm takıma takdim edildi. 

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medyasından yaptığı ve "Yüksekten uçmaya devam ediyoruz" başlığı verdiği paylaşımında, "Japonya'yı yenerek 6'da 6 yapan ve 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanan Filenin Sultanları'na yaşattığı gurur için Türk Hava Yolları ailesi olarak teşekkür ediyoruz. TK51 Tokyo-İstanbul seferimizde millilerimize özel hazırladığımız sürprizlerin yanı sıra 1 haftalık  "Turkish Airlines Holidays" seyahat paketi takdim ettik" bilgilerini verdi.