Galatasaray'dan Bremer kararı

Juventus forması giyen stoper Gleison Bremer'in, Galatasaray'ın yaptığı teklife olumlu yanıt vermemesinin ardından sarı kırmızılı ekibin transferi askıya iddia edildi.

Galatasaray'dan Bremer kararı

GAZETE PENCERE - Galatasaray'ın savunma hattı için gündemine aldığı Gleison Bremer konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı yönetim, transfer şartlarının değişmesinin ardından Brezilyalı stoper için yürüttüğü süreci şimdilik durdurdu.

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport, Bremer'in Galatasaray'dan gelen teklife henüz olumlu yanıt vermediğini ancak sarı-kırmızılı kulübün ilgisine de kapıları tamamen kapatmadığını yazdı.

Haberde, "Bremer şu aşamada Galatasaray'ın teklifini kabul etmiş değil. Buna rağmen kendisine gösterilen ilgiyi de geri çevirmedi" ifadeleri kullanıldı.

3f2aba81-92b2-477c-9128-e70a7269ff82

Ancak Galatasaray cephesinde transfer planlamasının değiştiği belirtildi. Mario Lemina ile yeni sözleşme imzalanmasının ardından yabancı oyuncu kontenjanında yer kalmaması, Bremer operasyonunu doğrudan etkiledi.

Sarı-kırmızılıların, hem kadro planlaması hem de yabancı sınırı nedeniyle Brezilyalı savunmacı için yaptığı çalışmaları askıya aldığı öğrenildi. Galatasaray'ın Bremer dosyasını yeniden açabilmesi için kadroda yabancı oyuncu adına yer açılması gerekecek.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar