Goncharova yenilgiyi hazmedemedi, Ebrar'a el hareketi çekti

Goncharova yenilgiyi hazmedemedi, Ebrar'a el hareketi çekti
Kariyerine Rusya Ligi'nde devam eden milli sporcu Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçında müthiş bir oyun ortaya koydu. Galibiyet sayısını takımına getiren Ebrar Karakurt'a rakip oyuncu Goncharova'dan skandal bir hareket geldi.

Rusya Ligi yarı finalinde Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup eden Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad finale çıktı. Maçta galibiyet sayısını getirip müthiş bir oyun ortaya koyan Ebrar Karakurt'a rakip oyuncudan skandal bir hareket geldi.

Maçta 28 sayı atarak takımını adeta finale taşıyan Ebrar Karakurt, bu performansıyla rakip takımın adeta sinirleriyle oynadı. Maç sayısı sonrası Ebrar Karakurt'a doğru dönen rakip takımın kaptanı Goncharova, milli oyuncumuza orta parmağını gösterdi.

640xauto.webp

Skandal hareket sonrası Goncharova'dan ilginç bir hamle daha geldi. Galibiyet sayısının ardından Ebrar Karakurt'un kayarak sevincini hakeme şikayet eden Goncharova hızını alamadı ve milli oyuncumuzun ceza almasını istedi. Mücadelenin hakemi bu sevinçte herhangi bir sorun olmadığını söylemesinin ardından Goncharova parkeden ayrıldı.

"Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül"

Ebrar Karakurt ise kendisine yapılan çirkin hareketin ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Milli voleybolcu Karakurt, kendisine orta parmağını gösteren Dinamo Moskova kaptanı Goncharova’ya “Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül” sözleriyle göndermede bulundu.