Gözyaşlarıyla "Baba buradayım" demişti; Gizem Örge'nin babası da gözyaşlarıyla konuştu: "Milli takım aşkı bir kaç sene ötelense de..."

Gözyaşlarıyla "Baba buradayım" demişti; Gizem Örge'nin babası da gözyaşlarıyla konuştu: "Milli takım aşkı bir kaç sene ötelense de..."
Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Gizem Örge'nin babası, kızının başarısı hakkında konuştu, "Milli takıma olan aşkı, sevdası bir kaç sene ötelenmiş olsa da gerçekleşti sonunda...

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Gizem Örge'nin babası, kızının başarısı hakkında konuştu, "Milli takıma olan aşkı, sevdası bir kaç sene ötelenmiş olsa da gerçekleşti sonunda ve azmiyle büyük başarıların ortaya çıkmasına vesile oldu" dedi.

Şampiyonluk maçının kazanıldığı akşam gözyaşlarıyla babasına seslenen, “Türkiye tarih yazarken buradayım” demişti.

TIKLAYIN | Filenin Sultanı Gizem Örge hem ağladı hem ağlattı: “Baba buradayım!”

Salim Örge, kızı Gizem Örge hakkında şöyle konuştu:

"Her şampiyonlukta biz zaten Gizem'i duygusal olarak karşılıyorduk, tebrik ediyorduk. Her defasında bizim mutluluğumuz gözyaşları şeklinde zuhur ediyordu. Ancak Gizem'in bu milli takıma olan aşkı, sevdası bir kaç sene ötelenmiş olsa da gerçekleşti sonunda ve azmiyle büyük başarıların ortaya çıkmasına vesile oldu. Büyük Fenerbahçe'nin bu açıdan katkıları büyük oldu."