GUİDETTİ’DEN ANLAMLI MESAJ

GUİDETTİ’DEN ANLAMLI MESAJ
Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank'ın antrenörü Giovanni Guidetti, "Bence bu dönem, hepimizin sahip olduklarımıza minnet duyması ve daha az şikayet etmemizi sağlayacak." dedi.Voleybolda Vestel Venus Sultanlar...

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank'ın antrenörü Giovanni Guidetti, "Bence bu dönem, hepimizin sahip olduklarımıza minnet duyması ve daha az şikayet etmemizi sağlayacak." dedi.

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank'ın antrenörü Giovanni Guidetti, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının herkesi çok etkileyeceğini söyledi.

Aynı zamanda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenörlüğünü de yapan Guidetti, Kovid-19'un sadece sporcuları değil herkesi etkileyeceğini belirterek, "Antrenörler, dünyanın en iyi işine sahip olanlar bile etkilenecektir. Bence bu dönem hepimizin sahip olduklarımıza minnet duyması ve daha az şikayet etmemizi sağlayacak. Aynı zamanda çok önemli sandığımız bazı şeylerin aslında çok önemli olmadığını gösterecek." dedi.

Bir virüsün herkesi evde tutmaya yettiğini vurgulayan Guidetti, "Hepimizden çok daha güçlü. Bu yüzden sakin olmalıyız. Daha alçakgönüllü olmaya başlamalı ve sahip olduklarımıza şükretmeliyiz. Daha önce 'tekrar antrenman yapmak gerekiyor, tekrar salonda kalmak gerekiyor' diyorsun. Elbette zor yani kolay demiyorum ama bir sonraki sefer düşünüp; 'Evde bir ay boyunca kalmak çok zordu' diyeceksin ve işini yeniden yapabildiğin için çok mutlu olacaksın." ifadelerini kullandı.