Faruk Koca: Bir şeyi dedirtmedim kendime, inşallah çocuklarım da dedirtmez: Bu adam bize yanlış ve haksızlık yaptı

Faruk Koca: Bir şeyi dedirtmedim kendime, inşallah çocuklarım da dedirtmez: Bu adam bize yanlış ve haksızlık yaptı
Hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, bir röportajda kurduğu cümleler gündem oldu.Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, bugün Eryaman Stadyumun'da oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan Ankaragücü...

Hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, bir röportajda kurduğu cümleler gündem oldu.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, bugün Eryaman Stadyumun'da oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e maçın bitiminin hemen ardından yumruklu saldırıda bulundu. Yumruğun etkisiyle yere düşen Meler, Koca'nın yanındaki şahıslar tarafından da yerde tekmelendi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya ile Adalet Bakanı Tunç, biri Faruk Koca olmak üzere saldırgan şahısların gözaltına alındığını duyurdu.

Bir şeyi dedirtmedim kendime: Bu adam bize yanlış ve haksızlık yaptı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, bir röportajda sarf ettiği ifadeler, saldırının ardından sosyal medyada gündeme geldi. Koca, verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir şeyi dedirtmedim kendime, inşallah çocuklarım da dedirtmez, 'Bu adam bize yanlış ve haksızlık yaptı' Bu bir meydan okuma değil özgüvendir. Bir insan benimle yaptığı işte 'bana haksızlık , yanlış yaptı' desin, onunla helalleşmeye hazırım.