"AROG'ta bile Fenerbahçe'den daha kaliteli sağlık hizmeti gördük!"

"AROG'ta bile Fenerbahçe'den daha kaliteli sağlık hizmeti gördük!"
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde sakatlanan İsmail Yüksek sezonu kapatırken, spor yazarı Halil Özer oyuncunun sakatlanmasında faturayı Fenerbahçe sağlık ekibine kesti.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in yaşadığı sakatlık basında eleştiri konusu oldu.

Spor yazarı Uğur Karakullukçu, "İsmail Yüksek yürüyemiyorken tekrar sahaya sürüldü koşması istendi. İlk hareketinde de acı içinde kendini yere bıraktı. AROG’da bile daha kaliteli sağlık hizmeti görmüştük." ifadesini kullandı.

Spor yazarı Halil Özer, İsmail Yüksek'in yaşadığı sakatlık nedeniyle Fenerbahçe sağlık ekibini ve ekibin başındaki Ertuğrul Karanlık'ı isim vermeden eleştirdi. Uzun yıllar Galatasaray muhabirliği yapan ve Galatasaray günlerini bir kitapta toplayan Özer, spor medyasında spor müdürü olarak da önemli işlere imza atmıştı.

"Galatasaray sağlık ekibine emanet edin"

Özer, İsmail Yüksek'in sakatlığı hakkında şunları söyledi: "Fenerbahçe sağlık heyeti rezalet diye yazınca dünya laf ediyorlar, toz kondurmuyorlar.... İsmail Yüksek, Beşiktaş maçında sakatlanıyor, sonra yeniden oyuna girip deniyor. Sonrası malum.... Peki kardeşim bu adamın denemesi için neden oyuna tekrar sokuyorsun. Diyeceksiniz ki MR filan çekilmeden nasıl bilecekler? Bilecek arkadaş. Madem o işi yapıyorsun hissedeceksin, anlayacaksın.. O anda ağır sakatlık geçiriyor. Nasıl izin verirsin oyuna tekrar girmesine... Hadi İsmail genç çocuk, canı tez. Dur diyeceksin, hayır diyeceksin."

"Bunlara tentürdiyot ya da fıs fıs soğutucu bile vermemek lazım"

"Peki sakatlığı o kısa sürede daha da büyüdüyse? Bu çocuğu satıp 25 milyon Euro kazanmayı hedefliyorsun, takıma onca yatırım yapıp yıldız transfer ediyorsun, onları emanet ettiğin sağlık heyetine bak. Bu arkadaşların eline tentürdiyot ya da fıs fıs soğutucu bile vermemek lazım. Bu kaçıncı vukuat? Bari siz tedavi etmeyin gönderin Riva’ya milli takım doktorları baksın. Ya da bunu duymak size acı verebilir. Olmadı Galatasaray sağlık ekibine gönderin. İşin içinde milli takım olduğu için hayır da demezler. Eskiden bu yapılırdı kimin sağlık ekibi daha iyiyse oraya takımlar futbolcularını gönderirlerdi. Kısacası bu çocuğun 2024’e yetişmesi şart. Ama siz uzak durun."