Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması: Gel futbolu kurtar diyorlar

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması: Gel futbolu kurtar diyorlar
Fenerbahçe'de yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde başkan adayı Aziz Yıldırım açıklama yaptı

Adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada Yıldırım “6 sene önce ben ayrılırken herkes 'Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu' dediler. Maalesef bugün geldik 'Aziz Yıldırım gelsin Türk futbolunu kurtarsın' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Kimseyle kavga etmeyeceğim dedim ama benimle kavga ederlerse ederim. Bizim derdimiz Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Şampiyonluklar kulüpler, camiaları, güç olarak büyütüyor."

"6 sene önce ben ayrılırken herkes 'Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu' dediler. Maalesef bugün geldik 'Aziz Yıldırım gelsin Türk futbolunu kurtarsın' diyorlar"

"Fenerbahçe'nin hiçbir zaman para sonu olmaz. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir. Birlik ve beraberliği sağlayamazsak hiçbir şey olmaz. Türkiye’nin Kuva’yı Milliye’si Fenerbahçe’dir"

Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor adını koymak lazım

Devlet ayrı hükümet ayrı biz devletle kavga etmeyiz ama hükümetle haklı olduğumuz her noktada kavgamızı ederiz. FETÖ’de yaptık hep beraber yaptık.

Hükümet destekli değilim

Ben hiç bir partinin adamı değilim. Hiç bir partiyi tutmam. Sevdiğim insanlara oy veririm. Parti ile uğraşacak halim yok. Öbür taraf sallayacak hükümet destekli filan ben hükümet destekli değilim.

Ben hiç bir partinin adamı değilim. Ben hükümet destekli değilim. Ben Atatürkçüyüm, ben, cumhuriyetçiyim, ben laikim"

Mourinho açıklaması

"Mevcut yönetime teklifim var. Jose Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa iki taraftan arkadaşlar gidip imzayı atsınlar. Kim seçilirse Mourinho ile devam etsin. Eğer kaybedersek Mourinho'nun ücretinin yarısını da ben ödeyeceğim."

Seçim sonrası ne yaptı?

"Seçimi kaybettim. Vay efendim, garajdan gitmişim. Havadan mı gidecektim? Arabam garajdaydı. Eve gittik, iki kadeh de viski çektik, rahatladık"