KARTAL MERT GÜNOK

KARTAL MERT GÜNOK
Süper Lig’de oynadığı son 3 maçı da kazanarak şampiyonluk umutlarını gelecek haftalara taşıyan Beşiktaş’ta tecrübeli kaleci Mert Günok, ortaya koyduğu performansla bu sezon siyah-beyazlı takımın kalesini koruyan üç kaleci...

Süper Lig’de oynadığı son 3 maçı da kazanarak şampiyonluk umutlarını gelecek haftalara taşıyan Beşiktaş’ta tecrübeli kaleci Mert Günok, ortaya koyduğu performansla bu sezon siyah-beyazlı takımın kalesini koruyan üç kaleci içinde en az gol yeme ortalamasına sahip oldu.

Teknik direktör Valerien Ismael döneminde kaleye geçemeyen ve Fransız teknik adamın görevde kaldığı süre içinde siyah-beyazlı takımın kalesini koruyamayan Mert, Şenol Güneş’le birlikte tekrar eski günlerine döndü.

Güneş’in ilk maçı olan HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasıyla birlikte Ersin Destanoğlu’ndan eldivenleri devralan Mert, daha sonra oynanan 14 lig maçında aralıksız görev alırken, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 maçta kaleye geçti.

Siyah-beyazlı takımın kalesinde görev aldığı 14 lig maçında 11 gol yiyen Mert Günok, MKE Ankaragücü ile oynanan, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 beraberlikle sona eren Türkiye Kupası karşılaşmasında da görev aldı. 15 resmi müsabakada kalede olan Mert maç başına ortalama 0,80 gol yiyerek bu sezon gol yeme ortalaması en düşük Beşiktaşlı kaleci olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar