Koca: Kollanarak gelen şampiyonluk büyüklük değildir

Koca: Kollanarak gelen şampiyonluk büyüklük değildir
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Kollanarak gelen şampiyonluk, büyüklük değildir. Büyüklük, davranışların herbirinden sorumlu olmaktır. Futbolda çatışmayı bitirin, kurallara sadık kalın'' ifadelerini kullandı.3 büyüklerin...

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Kollanarak gelen şampiyonluk, büyüklük değildir. Büyüklük, davranışların herbirinden sorumlu olmaktır. Futbolda çatışmayı bitirin, kurallara sadık kalın'' ifadelerini kullandı.

3 büyüklerin dışındaki kulüplere çağrı yapan Koca, "Yönetim kurulumuzla beraber Fenerbahçe maçında yaşanan skandal yönetim, gasp edilen puanlar ve futbol ortamının güvensizliğini, yönetici davranışlarını istişare ettik. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımı dışındaki tüm takımların uğradığı haksızlık olarak bu toplantı kararını aldık. Türk futbolu devam eden bir ahlaki krizle karşı karşıyadır. Saha içinde ve dışında yapılan etik dışı hareket zihniyet futbolu ele geçirmiştir. Hem hakem tarafından hem de rakibi tarafından kollanarak maç kazanan takımlar ahlaki değerleri hiçe saymaktadır. Biz dürüstçe, adalet içinde ve tarafsızca yarışırız" dedi.