Kocaelispor, Matej Maglica'yı transfer etti
Kocaelispor, savunma oyuncusu Matej Maglica'yı kadrosuna kattı. Maglica, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
GAZETE PENCERE - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, Hırvat oyuncu Matej Maglica'yı transfer etti.
Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kocaelisporumuza hoş geldin Matej Maglica. Futbolcu Matej Maglica'nın kulübümüze nihai transferi konusunda Almanya Futbol Federasyonu'na tescilli SV Darmstadt 98 ile mutabakata varılmış olup, futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncumuza kutsal armamız altında başarılar diliyoruz!" ifadelerine yer verildi.
Stoper pozisyonunda görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, 33 resmi maçta forma giydi ve 8 gol attı.
Kocaelisporumuza hoş geldin Matej Maglica! ????????
— Kocaelispor (@Kocaelispor) August 24, 2026
Futbolcu Matej Maglica'nın kulübümüze nihai transferi konusunda Almanya Futbol Federasyonu'na tescilli SV Darmstadt 98 ile mutabakata varılmış olup, futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Oyuncumuza kutsal armamız altında… pic.twitter.com/ygBY2zfj1E
Türk takımlarının Avrupa maçlarını yönetecek hakemlerin karnesi
Kaynak:Haber Merkezi

