Malatya Nicer Hotel Voleybol takımı sporcu ve antrenörlerin saldırısına uğradığını duyurdu

Malatya Nicer Hotel Voleybol takımı sporcu ve antrenörlerin saldırısına uğradığını duyurdu
KFC Kadınlar 1. Ligi’nden Malatya Nicer Hotel Voleybol takımı, Adana İmamoğlu Belediye karşılaşmasında sporcu ve antrenörlerin saldırısına uğradığını duyurdu. Sporculardan yaralananlar olurken her iki ekip de birbirleri hakkında...

KFC Kadınlar 1. Ligi’nden Malatya Nicer Hotel Voleybol takımı, Adana İmamoğlu Belediye karşılaşmasında sporcu ve antrenörlerin saldırısına uğradığını duyurdu. Sporculardan yaralananlar olurken her iki ekip de birbirleri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Medyascope'da yer alan bir habere göre;Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Nicer Hotel Voleybol takımının, 10 Aralık Pazar günü Adana’da İmamoğlu Belediye Spor ile oynadığı maçta saldırıya uğradığı, sporcuların yaralandığı ve bir sporcunun yarasına dikiş atıldığı Malatyalı ekibin Instagram hesabından duyuruldu.

Malatya temsilcisi Nicer Hotel Voleybol, “Voleybolda Kara Gece” başlığı ile yayımladığı duyuruda maçın başlamasıyla Malatyalı sporculara ve antrenörlere ağza alınmayacak küfürler edildiği, maçın sağlıklı bir şekilde oynanmasına engel olunduğu belirtildi. Duyuruda ayrıca, maç bitiminde tribünleri boşaltmayıp sporcularının soyunma odasına girmesine engel olunduğu, sahaya cam bardak, şişe ve yaralayıcı maddeler atıldığı, sahaya girerek kadın sporcuların dövülmeye çalışıldığı iddiası da yer aldı.

Nicer Hotel Voleybol yaptığı açıklamanın devamında takımın oyuncularından Berfin Arslan‘ın saldırıda yaralandığını, hastaneye kaldırıldığını ve dizine dikişi atıldığını duyurdu.

Malatya Nicer Hotel Voleybol takımının Instagram hesabından duyurduğu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

''10.12.2023 tarihinde oynadığımız İmamoğlu Belediye maçıyla ilgili çıkan olaylar neticesinde hem adli hem de sportif anlamda gerekli yerlere başvuru yapılmış, yetkili organlarca verilecek kararı beklemekteyiz. Her iki takım içinde verilecek kararlara saygı duyacağımızı belirtiriz. Bu konuyla ilgili bir daha açıklama yapmacak, görüntü ve paylaşımların yorumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.''