Manisa FK’da Osman Zeki Korkmaz dönemi başladı

Manisa FK’da Osman Zeki Korkmaz dönemi başladı
Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü’nde teknik direktörlük görevine getirilen Osman Zeki Korkmaz için imza töreni düzenlendi. Yalçın Koşukavak'ın yerine teknik direktör olarak anlaşmaya varılan Korkmaz...

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü’nde teknik direktörlük görevine getirilen Osman Zeki Korkmaz için imza töreni düzenlendi. Yalçın Koşukavak'ın yerine teknik direktör olarak anlaşmaya varılan Korkmaz için Fikri Bayrıl Spor Tesisi’nde imza töreni yapıldı. Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ile karşılıklı imzaların atılmasının ardından açıklama yapan Osman Zeki Korkmaz, önümüzdeki sezon takımda köklü değişikliğe gideceğini söyledi.

Korkmaz, "Manisa Futbol Kulübü’nün samimi ve kararlı yaklaşımı neticesinde buradayım. Bizi heyecanlandıran şey samimi ve kararlı bir şekilde bizi bu kulüpte görmek istemeleriydi. Bana bu güzel kulüpte çalışma fırsatı verdikleri için başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Son 50 yılda Ege bölgesinin Türk futbolunda çok önemli bir yeri vardı. Son 15-20 yılda da bu anlamda bir gerileme yaşandığını biliyoruz. Son yıllarda Ege bölgesinde futbol anlamında bir uyanış olduğunu söyleyebilirim. Manisa’da da bu uyanışın Manisa FK ile yaşanıyor" dedi.

"Asıl hedefimiz Manisa’nın futboldaki yeni yüzü Manisa Futbol Kulübü’yle Manisa şehrinin futbol sevgisini ve futbol tarihini buluşturmak" diyen Korkmaz, "Kulübümüzün çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız Bu konuda çok iddialıyız. Manisa Futbol Kulübü’nün sahada oynayacağı futbol öncelikle Manisalı futbolseverleri daha sonra da tüm Türkiye’yi etkileyecek ve herkes Manisa Futbol Kulübü’nden bahsedecek" diye konuştu. 41 yaşındaki Korkmaz daha önce geçen sezon İstanbulspor'u Süper Lig'e çıkarmıştı.(DHA)