MEF Bahçeşehir Kız Voleybol Takımı, bir kez daha yenilgisiz şampiyon

MEF Bahçeşehir Kız Voleybol Takımı, bir kez daha yenilgisiz şampiyon
MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü Kız Voleybol Takımı, geçen yıl olduğu gibi ‘’Gençlik Oyunları”nı yenilgisiz tamamlayarak bu zaferini şampiyonlukla taçlandırdı. MEF Bahçeşehir Kız Voleybol Takımı, alkışlanan performansıyla...
MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü Kız Voleybol Takımı, geçen yıl olduğu gibi ‘’Gençlik Oyunları”nı yenilgisiz tamamlayarak bu zaferini şampiyonlukla taçlandırdı. MEF Bahçeşehir Kız Voleybol Takımı, alkışlanan performansıyla rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarı elde etti. MEF Bahçeşehir Kız Voleybol Takımı öğrencilerinin; oyun becerisi, birlikte çalışma ve dayanışma ruhu turnuva boyunca öne çıktı.

KAPTAN DEFNE: EN BAŞINDAN BERİ İNANDIK

Antrenör Yasin Orhan ‘’Kız voleybol takımımızın gösterdiği performans, özveri ve disiplinle dolu bir çalışmanın ürünüdür. Bu zafer; sadece bizim değil, tüm okulumuzun zaferidir. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” sözleriyle mutluluklarını paylaştı.

Takım Kaptanı Defne Taşıyaran, “En başından beri inandık. Arkadaşlarımızdan, öğretmenlerimizden ve ailelerimizden çok büyük destek gördük. Her başarı gibi bu da inanmışlığın ve birlik beraberliğin ürünüdür” diyerek duygularını ifade etti.