Murat Sancak'tan çağrı: Adana'ya bir stat yetmiyor

Murat Sancak'tan çağrı: Adana'ya bir stat yetmiyor
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 0-0 sona eren Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Güzel bir maç olduğunu belirten Sancak, "İyi bir mücadeleydi. Maçın kaderini değiştirecek pozisyon olmadı. Hakem de güzel maç...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 0-0 sona eren Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Güzel bir maç olduğunu belirten Sancak, "İyi bir mücadeleydi. Maçın kaderini değiştirecek pozisyon olmadı. Hakem de güzel maç yönetti. Tek eksik goldü. Şov yapacaksan gol de olmalı. Buna rağmen seyir zevki yüksek bir maçtı. Maçı germemek lazım. Yukarıdan su atanlar oldu, kadroda olmayanlar tahrik etmeye çalıştı, hepsini durdurmaya çalıştım" diye konuştu.

"Yeni bir stat yapılması lazım"

Yeni Adana Stadı’nın zeminine dair gelen soruyu da cevaplayan Sancak, "Bu sahada iki takım oynuyor. Cuma günü Adanaspor oynadı. Şimdi biz oynadık. Zemin kaldırmıyor. Öyle değerli ayaklar geliyor ki bir sakatlık olsa neredeyse sahanın iki yıllık masrafına eş değer olur. Bakanlığımızın buna çözüm bulması lazım. Bir an önce yeni bir stat yapılması lazım. Tek stat kaldırmıyor. En az 10-15 bin kişilik ilave bir stat olması gerekir" dedi.