Mustafa Denizli'nin kızı Çeşme belediye başkanı oldu! Lal Denizli kimdir?

Mustafa Denizli'nin kızı Çeşme belediye başkanı oldu! Lal Denizli kimdir?
Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, Çeşme belediye başkanlığı seçimlerini kazandı. Lal Denizli, babasının memleketi olan Çeşme'de oyların yüzde 50'sinden fazlasını aldı ve rakiplerine fark attı.Altay...
Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, Çeşme belediye başkanlığı seçimlerini kazandı. Lal Denizli, babasının memleketi olan Çeşme'de oyların yüzde 50'sinden fazlasını aldı ve rakiplerine fark attı.

Altay ve Türk futbolunun efsane ismi olan; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı'dan olan kızı Lal Denizli, Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı oldu.

 

Lal Denizli: Teşekkürler Çeşme

Lal Denizli yaptığı açıklamada, "Teşekkürler Çeşme! Çeşme halkının teveccühü ile, önümüzdeki beş yıl boyunca büyük bir onur ve gururla Çeşme’ye Başkanlık yapacağım. Bana Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı olma mutluluğunu yaşatan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yediden yetmişe tüm yurttaşlarımıza hizmet edecek, sizlerin refahı için çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Ünlü teknik direktörün kızı, Çeşme'nin yeni belediye başkanı oldu

Lal Denizli kimdir?

Çiğdem Kayalı- Mustafa Denizli’nin kızları Lal Denizli, 1991’de İstanbul’da doğdu. Lycee Françaiş Pierre Loti D’İstanbul mezunu olan Denizli, Bilgi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi Lisansı ve Hukuk yan dalı ile lisans eğitimini tamamlayıp aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisansına devam etti.Lal Denizli’nin siyasi kariyeri ise Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerde görev alarak başladı. Partide gençlik kollarından seçim saha koordinasyon alanlarına kadar birçok görevde yer alan ve bekar olan Lal Denizli, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.