Spor yazarları Adana Demirspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi

Spor yazarları Adana Demirspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi
Süper Lig'de erteleme maçında Beşiktaş, Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. Spor yazarları Adana Demirspor-Beşiktaş maçını maçını köşelerine taşıdı. İşte o değerlendirmeler:HürriyetUğur MelekeKaragümrük maçını bir...

Süper Lig'de erteleme maçında Beşiktaş, Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. Spor yazarları Adana Demirspor-Beşiktaş maçını maçını köşelerine taşıdı. İşte o değerlendirmeler:

Hürriyet

Uğur Meleke

Karagümrük maçını bir Gedson sihriyle kazandı Beşiktaş. Pendik maçı ikinci yarısında tamamen kontrol Pendik’teydi. Brugge karşısındaki felaket oyunu da 1-1’lik sonuç sebebiyle halının altına süpürdük. Yani Beşiktaş’ın bu sezon gerçekten bir oyunu, stratejisi, planı var mı, yanıtını göremedik şu ana kadar.

Fanatik

Cem Dizdar

Tıpkı Trabzon maçında olduğu gibi topu tutan Beşiktaş, golleri atan Demirspor oldu. Beşiktaş orta yapıp dururken alanı, zamanı, topu doğru kullanan Demirspor aldı başını gitti. Beşiktaş taraftarının bir bölümü işlerin iyi gitmediğini düşündükleri maçların sonlarına doğru, ‘’Yönetim istifa’’yı patlatır!..

Ali Ece

Şenol hocanın en azından fizik kondisyon açısından takımı daha iyi hazırlamasını da beklerdim. Belki de transfer konusunda yönetime onay verdiği için de Şenol hocanın iki kere eleştirilmesi kaçınılmaz.

Erman Toroğlu - Sabah: Bakın Beşiktaş'ın doğru dürüst pozisyonu yok. Adana Demirspor'un attıkları var, kaçırdıkları var. Beşiktaş Adana Demirspor kalecisine dua etsin. Ukalalık yapıp o hatalı golü yemese maç 7-0'a, 8-0'a gidecek belki.

Milliyet

Attila Gökçe

Bu takımda oturmayan, demini ve kararını bulamayan bir eksiklik var. Beşiktaş ne savaşıyor, ne çatışıyor, ne çalışıyor. Evet erteleme maçını Çarşamba günü oynatmak hatalı olabilir ama, Beşiktaş salt bu nedenle yenilmiş olamaz. Acil tedavi gerek.

Bilal Meşe

Her maçın ilk yarısında Kartal’a bi haller oluyor, nedense ikinci yarıda vites yükseltiyor, ama iş işten geçiyor. Bu görünen kronikleşmiş hastalığın doktoru Şenol Güneş’dir, inşallah kısa sürede sağlam bir reçete yazar, yoksa...

Sabah

Erman Toroğlu

Bakın Beşiktaş'ın doğru dürüst pozisyonu yok. Adana Demirspor'un attıkları var, kaçırdıkları var. Beşiktaş Adana Demirspor kalecisine dua etsin. Ukalalık yapıp o hatalı golü yemese maç 7-0'a, 8-0'a gidecek belki.

Ömer Üründül

Dün geceki takıma bakıyorum, Ghezzal ve Chamberlain yürüyerek oynuyorlar. Aboubakar güçsüz, Cenk pasif bir görüntüdeydi. 4-0'dan sonra Beşiktaş 2 gol daha yiyebilirdi.

Ali Gültiken

Bu kadar eksiği olan Adana Demirspor'a karşı alınan ağır yenilgi, Beşiktaş açısından çok büyük hayal kırıklığı oldu. Bu sezonda üst üste iki deplasmanda farklı kaybetmek, beraberinde daha derin travmaları da getirir.

Sinan Vardar - Fotomaç: Beşiktaşlıların umut bağladığı; Ghezzal, Cenk, Rosier, Masuaku berbat ötesiydiler! Dünya yıldızı olarak alınan Chemberlain'in hali neydi öyle! Yenilginin en önemli nedeni Beşiktaş savunmasının içler acısı durumuydu.

Fotomaç

Sinan Vardar

Beşiktaşlıların umut bağladığı; Ghezzal, Cenk, Rosier, Masuaku berbat ötesiydiler! Dünya yıldızı olarak alınan Chemberlain'in hali neydi öyle! Yenilginin en önemli nedeni Beşiktaş savunmasının içler acısı durumuydu.