Stefan Kuntz: Tek sorumlu ben değilim; futbolcularım yanıtı sahada vermeli, maç sonu röportajlarında değil

Stefan Kuntz: Tek sorumlu ben değilim; futbolcularım yanıtı sahada vermeli, maç sonu röportajlarında değil
A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından konuşan teknik direktör Stefan Kuntz, "Sonuçların tek sorumlusu ben değilim. Futbolcularım yanıtı sahada vermeli, maç sonu röportajlarında...

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından konuşan teknik direktör Stefan Kuntz, "Sonuçların tek sorumlusu ben değilim. Futbolcularım yanıtı sahada vermeli, maç sonu röportajlarında değil" dedi.

A Milli Futbol Takımı, Belçika'daki özel maçta Japonya ile karşı karşıya geldi. Türkiye, Japonya'ya 4-2'lik skorla kaybetti. Yenilginin ardından tribünlerde "Stefan Kuntz istifa" tezahüratları yükseldi. Kuntz ise sorumluluğu futbolcularla paylaştı.

Kuntz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maçtan önceki uyarılarımızı sahada uygulayamayan oyuncular vardı. Bazı futbolcular Japonya'ya fiziksel olarak yanıt verecek seviyede değildi. Eğer takım olarak bir şeyler kazanmak istiyorsak, herkes elinden geleni yapmalı. Oyuncuların Milli Takım için yüzde yüz performanslarını sahada göstermesi gerekiyor. Canımı en çok acıtan şey; oyuncuların bunu yapmamaları. Yanıt sahada verilir, maç sonu röportajlarında değil." diye konuştu.