TERİM’İN GÖZDESİ MANDZUKIC

TERİM’İN GÖZDESİ MANDZUKIC
Galatasaray yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı kurmaylar, Radamel Falcao’nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık santrfor adayları üstünde duruyor. Santrfor bölgesinde Balotelli ve Diego Costa...

Galatasaray yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı kurmaylar, Radamel Falcao’nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık santrfor adayları üstünde duruyor. Santrfor bölgesinde Balotelli ve Diego Costa iddiaları ortaya çıkmıştı ancak Galatasaray’da Fatih Terim’in gözünün bir başka dünya yıldızında olduğu ve süper golcünün sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu belirtildi..
Hırvatistan’dan Index ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in aklının Mario Mandzukic’te olduğunu söyledi..
Hırvatistan’ın Index sitesi, “İmparator, Mandzukic’i Avrupa’ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın” yorumu yaptı. Önündeki tek engelin de Falcao olduğu ifade edildi.
Hırvat basını, indirim yapmak istemeyen Falcao’nun ayrılma ihtimalinin ardından tecrübeli hocanın gözünün Mario Mandzukic’te olduğunu yazdı. Katar’da mutlu olmayan futbolcunun, gelmeye hazır olduğu vurgulandı.
Katar’a gittiği için büyük hayal kırıklığı yaşayan ve yeniden üst düzey futbol oynamak için Avrupa’ya dönmek isteyen 33 yaşındaki golcünün, Teknek direktör Fatih Terim’in gözdesi olduğu iddia edildi.
Haberde, İmparator Terim’in Manzdukic’in hayranı olduğu belirtilerek, “Hırvatistan ile Türkiye’nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, ‘Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic’i seçerim” dediği sözleri hatırlatıldı. Yollarının bu kez kesişebileceği belirtildi.