UEFA: İsrail’de bir sonraki duyuruya kadar maç oynanmayacak

UEFA: İsrail’de bir sonraki duyuruya kadar maç oynanmayacak
UEFA icra takibinin bugün aldığı karar doğrultusunda bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de UEFA maçları oynanmayacağını açıkladı. Ayrıca Maccabi Haifa ve Maccabi Tel-Aviv'in kendi sahalarındaki maçların İsrail toprakları dışında...

UEFA icra takibinin bugün aldığı karar doğrultusunda bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de UEFA maçları oynanmayacağını açıkladı. Ayrıca Maccabi Haifa ve Maccabi Tel-Aviv'in kendi sahalarındaki maçların İsrail toprakları dışında alternatif statlarda oynanacağı da bildirildi.

Avrupa kupasındaki 2 maç ertelendi

UEFA, Villarreal - Maccabi Haifa ve Maccabi Tel Aviv - Zorya Luhansk karşılaşmalarının da ertelendiğini açıkladı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 26 Ekim Perşembe günü oynanması gereken Villarreal - Maccabi Haifa karşılaşması 6 Aralık Çarşamba gününe ertelenirken, UEFA Avrupa Konferans Ligi B Grubu'nda 26 Ekim Perşembe günü oynanacak Maccabi Tel Aviv - Zorya Luhansk karşılaşmasının ise 25 Kasım Cumartesi günü oynanacağını açıkladı.

Belçika-İsveç karışlaşması 1-1 tescillendi

Öte yandan UEFA, Brüksel'de iki İsveçli taraftarın öldürülmesi sonucunda yarıda kalan Belçika - İsveç mücadelesinin devam etmeyeceğini ve iki ülkenin de onayıyla skorun 1-1 olarak tayin edildiğini bildirdi.