Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2 bin 400 metreyi 29 dakikada yüzdü

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 2 bin 400 metreyi 29 dakikada yüzdü
Türkiye Triatlon Federasyonu ve Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Challenge İstanbul yarışmasının yüzme etabına katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kanlıca-Küçüksu arasındaki 2 bin 400 metrelik parkuru...

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Challenge İstanbul yarışmasının yüzme etabına katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kanlıca-Küçüksu arasındaki 2 bin 400 metrelik parkuru 29 dakikada yüzdü.

Dünyanın ilk kıtalararası triatlon organizasyonu Challenge İstanbul, Beykoz’da düzenlendi. Dünyanın ilk ve tek kıtalar arası triatlon yarışı olma özelliği taşıyan organizasyonuna Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı. Başkan Yıldırım, bin sporcunun yarıştığı 2 bin 400 metrelik Kanlıca-Küçüksu arasındaki parkuru 29 dakikada tamamladı.

Yarışmadan önce konuşan Başkan Yıldırım, “Daha önce de Boğaz’da yüzmüş birisi olarak bu parkur da benim için heyecan verici. 2 bin 400 metrelik parkuru inşallah güzel bir şekilde tamamlayacağız” dedi.